Дали честите сообраќајни полициски контроли резултираа со почитување на сообраќајните правила и прописи?

36%
56 гласови
не
35%
54 гласови
зависи до возачите и пешаците
28%
44 гласови
да

Назад

Квалитет на воздухот во Велес


АНКЕТА »

Дали се согласувате улицата 8 Септември да биде пешачка зона oд Сармаале до Коњаникот?

  • Цел ден
  • Само во текот на летото во одреден дел од денот
Резултати