Дали Македонија треба да продолжи да учествува на Евросонг?

66%
214 гласови
не
22%
73 гласови
да
10%
34 гласови
не ја следам манифестацијата

Назад

Квалитет на воздухот во Велес


АНКЕТА »

Дали се согласувате улицата 8 Септември да биде пешачка зона oд Сармаале до Коњаникот?

  • Цел ден
  • Само во текот на летото во одреден дел од денот
Резултати