Каде го минувате слободното време за освежување летово, додека сте во Велес?

51%
105 гласови
дома под климатизер
13%
27 гласови
на езеро Младост
13%
27 гласови
на Тополка
10%
21 гласови
на Бабуна
7%
16 гласови
на базените од околните хотели
2%
6 гласови
на Градски базен

Назад

Квалитет на воздухот во Велес


АНКЕТА »

Дали се согласувате улицата 8 Септември да биде пешачка зона oд Сармаале до Коњаникот?

  • Цел ден
  • Само во текот на летото во одреден дел од денот
Резултати