Каде го минавте летниот одмор?

33%
102 гласови
дома
23%
71 гласови
Грција
10%
31 гласови
на Охридско езеро
8%
25 гласови
Турција
6%
20 гласови
Албанија
6%
19 гласови
Хрватска
5%
17 гласови
Црна Гора
2%
8 гласови
на Дојранско езеро
2%
7 гласови
на Преспанско езеро
2%
7 гласови
Бугарија

Назад

Квалитет на воздухот во Велес


АНКЕТА »

Дали се согласувате улицата 8 Септември да биде пешачка зона oд Сармаале до Коњаникот?

  • Цел ден
  • Само во текот на летото во одреден дел од денот
Резултати