Железнички возен ред, во време зголемен полициски час

Петар Печков

Од денес, вторник нов железнички возен ред, согласно полицискиот час, кој почнува од 20 до 5ч.  

Во правец на Битола од Скопје  има два воза во  06:57 ч и во  14:30ч. Овие два воза на железничка станица во Велес во правец кон Битола  се во 7:51 и во 15:25 ч.


Од Битола кон Скопје има два патнички воза во 05:30 ч и во 12:50 ч. на железничка станица во Велес во правец кон Скопје ќе бидат во 7:55 и во  15:24.

Од  Скопје кон  Гевгелија ќе тргнуваат во 06:23 ч и во 16:00 ч. На железничка станица Велес во правец кон Гевгелија ќе бидат во 07:24 и во 16:50 ч.

Од Гевгелија за  Скопје тргнуваат  во 05:30 ч и  во 16:00 ч. на железничка станица во Велес во правец кон Скопје ќе бидат во 7:10  и во  17:45 ч.


Од Скопје за Велес остануваат  во  09:15 ч и во  13:20ч  додека последниот вечерен е во  18:15 ч.

Од Велес за Скопје првиот утрински е во  05:30ч  и двата пладневни  12:10ч и во  14:24 ч.

Нема промени за патничкиот воз од и за Кочани.

За Кочани  од Велес во  16,20 ч.       од Кочани  за Велес  во 5,26ч.

Поврзани »

Квалитет на воздухот во Велес

АКРЕДИТИВ ДООЕЛ
Друштво за сметководствени
услуги и финансиски консалтинг.
Тел: 071 390 738; 078 375 014
akreditiv14@gmail.com


АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

  • да
  • не
Резултати