Вработените во „Колска“ со жив штит ги сопреа утрово возовите на станица Велес, оти немаат земено три месеци плата (фото)

На шест улици од градот се менува фекалната канализација (фото)

ТЕЦ Неготино ќе започне да произведува електрична енергија за десетина дена

Марко Колев претседател на Вардарски плански регион

Возовите од и за Битола не сообраќаат поради штрајк на дел од вработените во МЖ Транспорт

Маслодајна набави две нови машини

Снабдувачот со електрична енергија за улично осветлување, еднострано го раскинал договорот со Општина Велес

Анета од Радовиш со недобитен инстант лоз ЕКО СКУТЕР доби 150.000 денари бонус

Саем на рачни изработки (фото)

Градоначалникот Колев побарал од изведувачот забрзување на градежните работи за покривање на Градскиот пазар

ОДДЕЛЕНИЕТО ЗА ГРОБНИ МЕСТА ПРЕСЕЛЕНО ВО ЗГРАДАТА НА ЈКП ДЕРВЕН

Ги известуваме граѓаните дека Одделението за гробишта е преместено од канцелариите на Сектор Комунална хигиена (кај Вардарска епархија) во Управната зграда на ЈКП Дервен (на влезот од Градскиот парк). Контакт телефонски број за ова одделение е 043 231 011, локал 189, така што за сите прашања поврзани со гробни места обратете се горенаведениот број или во Управната зграда на ЈКП Дервен, соба бр. 19.

Квалитет на воздухот во Велес

АКРЕДИТИВ ДООЕЛ
Друштво за сметководствени
услуги и финансиски консалтинг.
Тел: 071 390 738; 078 375 014
akreditiv14@gmail.com


АНКЕТА »

Дали во Македонија треба да остане летно и зимско сметање на времето?

  • да
  • не
Резултати