Побарање на гласачите и трет митинг на Бојан и Марјан во Велес

Петар Печков

Откако првите два митинзи на 27 март  во Кино Верзум беа брзо распродадени и се бараше карта повеќе, сега уште еден трет и последен митинг во Велес за оваа кампања на Бојан Велевски и Марјан Георгиевски со наслов “МОЖЕВМЕ” (мало сутра).

 

 

 

Во стилот на прав предизборен митинг со многу енергија и елан влегоа во салата двајцата лидери кои одржаа стенд ап говори пред публиката! Прекрасната атмосфера и еуфорија се пренесува и на следниот трет митинг кој ќе се одржи на 02.04. во Кино Верзум, 19ч.

Картите се традиционално во Ескејп кафе и Пабот (400ден). Текстот е на маестрото за политички хумот – Божидар Божиновски.

ПР текст

Поврзани »

Квалитет на воздухот во Велес


АНКЕТА »

Дали се согласувате улицата 8 Септември да биде пешачка зона oд Сармаале до Коњаникот?

  • Цел ден
  • Само во текот на летото во одреден дел од денот
Резултати