Светот низ фотографија 13-19.07.2020

Петар Печков

Моменти кои беа овековечени изминатите седум дена.

Што светот виде, периодот зад нас.

Фотографии од насловните страници.

Поврзани »

Квалитет на воздухот во Велес


АНКЕТА »

Дали се согласувате улицата 8 Септември да биде пешачка зона oд Сармаале до Коњаникот?

  • Цел ден
  • Само во текот на летото во одреден дел од денот
Резултати