Сонот на гејмерите, лесно може да стане јаве

Петар Печков

Играње на најновите игри бараат одличнахардверска конфигурација, тоа подразбира одлична графичка картичка, супер дисплеј, голем простор за складирање и феноменална меморија.
Лаптоп Lenovo Gaming ја испорачува најновата генерација на хардвер кој ви е потребен за да ги играте сите наслови кои ги сакате, со мноштво опции и поддршка за списокот со желби на кој било гејмер.

Ќе добиете сѐ што ви треба - прилагодено да одговара на кој било буџет - со овие термички подесени, цврсто засилени и лесни за надградба компјутери.

Одличен гејминг лаптоп е на чекор од реалноста за секој оној ќе се регистрира на новата интернет платформа www.megawin.mk, за која Државна лотарија организира наградна игра за сите учесници коишто ќе се регистрираат на www.megawin.mk заклучно со 29 ноември.

Вкупниот фонд на награди и подароци изнесува 12 000 000 денари. Наградниот фонд е: 5 луксузни патувања за двајца во Дубаи, 10 гејминг лаптопи Lenovo, 10 iPhone 14 Pro, и еден автомобил BMW, а првите 50.000 регистрирани на www.megawin.mk ќе добиваат промотивни вредносни ваучери од 100 ден. до 10.000 ден.

Со www.megawin.mk, Државна лотарија прави голем чекор во дополнување на своето портфолио игри на среќа одговарајќи на барањата на играчите, а како членка на Европска Асоцијација на лотарии се здобива со уште една од карактеристиките на современите европски лотарии.

ПР текст

Поврзани »

Квалитет на воздухот во Велес


АНКЕТА »

Дали се согласувате улицата 8 Септември да биде пешачка зона oд Сармаале до Коњаникот?

  • Цел ден
  • Само во текот на летото во одреден дел од денот
Резултати