Тројца конкурирале, сите тројца примени на техничко-технолошки факултет во Велес

Петар Печков

Тројца кандидати конкурирале, сите тројца се примени во вториот уписен рок на Техничко -технолошкиот Факултет. Тој работи при Универзитетот Св. Климент Охридски од Битола а е со седиште во Велес.

Сите тројца кандидати кои се запишани се на насоката нутрицуионизам, двајца редовни еден вонреден. Првиот уписен рок беа запишани 15 студенти. Така по двата уписни рока на Техничко -технолошкиот факултет запишани се вкупно 18.

Третиот уписен рок е  вторник, на 24 септември. Има слободни места и на двете насоки -   технологија и биотехнологија  каде се празни 16 места за редовни и четири за вонредни и на нутриционизам каде има 12 за редовни а вонредните се пополнети. 

Поврзани »

АКРЕДИТИВ ДООЕЛ
Друштво за сметководствени
услуги и финансиски консалтинг.
Тел: 071 390 738; 078 375 014
akreditiv14@gmail.com


АНКЕТА »

Дали граѓаните ги почитуваат препораките за заштита од корона вирусот, да останат дома, да има растојание кога се чека во редица пред банка, маркет?

  • да
  • не
Резултати