Македонските пензионерки по 29 пат се дружеа на манифестацијата „Благцата на баба“ (фото и видео)

На барање на гласачите, Бојан и Марјан со втор митинг во Велес

Јулијана Павлова е Вешта жена на Велес за 2024 година

БОЈАН VS МАРЈАН ВО ИЗБОРНА ТРКА

На Св. Трифун забава во Младински парк

На 14 февруари во Младински парк, хепенинг за Св. Трифун

МЕГАВИН на Државна Лотарија од денес со нова наградна игра

Државна лотарија ги додели наградите од првата наградна игра, БИДИ ИН, регистрирај се на МЕГАВИН

Од среда 27 декември до сабота 30, забава во Младински парк „Празнично е да си дома, дома е Велес“

Забавата започна со кампањата „ПРАЗНИЧНО ДАРУВАЊЕ“

Квалитет на воздухот во Велес


АНКЕТА »

Дали се согласувате улицата 8 Септември да биде пешачка зона oд Сармаале до Коњаникот?

  • Цел ден
  • Само во текот на летото во одреден дел од денот
Резултати