БОЈАН VS МАРЈАН ВО ИЗБОРНА ТРКА

Петар Печков

Бојан Велевски и Марјан Георгиевски низ Македонија со стенд ап предизборна кампања!

Текстот “МОЖЕВМЕ (мало сутра) е на маестрото за политички хумор Божидар Божиновски, кој се покажа како добитна комбинација на минатата турнеја со Бојан Велевски.

Митинзите, како што ги нарекоа, се во сите поголеми градови низ државата, а темата на шоуто е предизборната кампања, македонското општество и менталитет и политичка култура.
Митингот во Велес е закажан за 27ми март 19ч во Киноверзум. Картите традиционално се во Ескејп кафе и Пабот (400 ден).

Само 220 карти во продажба!Ова е единствениот митинг на кој нема со сила да ракоплескате! Влезот е без пасош, по моделот еден плус тројца неопределени!

ПР текст

Поврзани »

Квалитет на воздухот во Велес


АНКЕТА »

Дали се согласувате улицата 8 Септември да биде пешачка зона oд Сармаале до Коњаникот?

  • Цел ден
  • Само во текот на летото во одреден дел од денот
Резултати