В.Д. директори во три училишта во Велес

Петар Печков

Именувани се три в.д. директори  во три училишта во градот. Во Гимназијата ,,Кочо Рацин,, е поставена Мимоза Костоска, професор по англиски јазик. Во ОУ Стојан Стојчевски Буридан во Иванковци поставен  е м-р  по музика Трајче Малинов, додека во Основното музичко училиште ,,Стефан Гајдов,, за в.д. директор е поставена м-р по музика Светлана Ташева.   

 За заменик на градоначалникот е именуван советникот д-р Ненад Коциќ.Во претходните мандати на Коцевски заменик градоначалник беше адвокатот Оливер Гашев.  

loading...

Поврзани »

loading...


АКРЕДИТИВ ДООЕЛ
Друштво за сметководствени
услуги и финансиски консалтинг.
Тел: 071 390 738; 078 375 014
akreditiv14@gmail.com


АНКЕТА »

Какви специјалистички здравствени услуги користите?

  • од јавното здравство
  • од приватното здравство
  • комбинирам
Резултати