Државна лотарија во чекор со времето и трендот, megawin.mk е одговор на дигитализацијата

Петар Печков

Како никогаш досега, Државна лотарија е активна во трансформацијата кон новиот, урбан, модерен и дигитален пристап кон своите клиенти. Компанијата според сите параметри бележи најголем раст од своето основање пред 15 години до денес а тоа ќе го заокружи со неколку новитети и одбележувања.

Овој месец ја стартуваме нашата интернет-платформа MEGAWIN.MK за приредување онлајн игри на среќа, со која љубителите на спортско обложување и видеолотариски игри добиваат иновативна мега забавна платформа за онлајн игри на среќа.

Секој кој се регистрира на страницата www.megawin.mk во период од 18 до 29 ноември добива подарок и станува дел од наградната игра „Биди ин, регистрирај се на Мегавин“, со шанса да освои влезница за концертот „Мегастарс“ на 30 ноември. Вкупниот фонд на награди и подароци изнесува 12.000.000 денари, вклучувајќи 10 гејминг лаптопи Lenovo, 10 iPhone 14 Pro, 5 луксузни патувања за двајца во Дубаи и еден автомобил BMW. Првите 50.000 регистрирани на www.megawin.mk добиваат промотивни ваучери во вредност од 100 ден. до 10.000 ден.

Со www.megawin.mk, Државната лотарија прави голем чекор во проширување на своето портфолио на игри на среќа, исполнувајќи ги барањата на играчите, а како членка на Европската Асоцијација на лотарии добива уште една од карактеристиките на современите европски лотарии.

 ПР текст

Поврзани »

Квалитет на воздухот во Велес


АНКЕТА »

Дали се согласувате улицата 8 Септември да биде пешачка зона oд Сармаале до Коњаникот?

  • Цел ден
  • Само во текот на летото во одреден дел од денот
Резултати