На барање на гласачите, Бојан и Марјан со втор митинг во Велес

Петар Печков

Без притисоци и списоци, без телeфонски повици и без сендвичи и комбиња!

Бојан Велевски и Марјан Ѓеоргиевски пред преполната сала вo Марко Цепенков, од Прилеп ја започнаа својата кампања за спас на Македонија!

Префинет, политички, интелигентен хумор, по текст на маестро Божидар Божиновски. Перформанс кој наиде на одличен прием кај пребирливата прилепска публика.

Испратени со овации и голема поддршка во нивниот поход да го разубават бар за тие час и половина секојдневието во овие тешки времиња.
 

Митингот во Велес на 27.03. 19ч, е распродаден. Нов термин во 20:30ч.

Картите (400ден) се во Ескејп кафе и Пабот. Само 220 карти во продажба!

Поврзани »

Квалитет на воздухот во Велес


АНКЕТА »

Дали се согласувате улицата 8 Септември да биде пешачка зона oд Сармаале до Коњаникот?

  • Цел ден
  • Само во текот на летото во одреден дел од денот
Резултати