Драган Ванов победник во Е1 првата ендуро трка од државното првенство

Кристијан Лазаров го освои 15 место на ЕП за јуниори во кајак спуст на диви води

Петрушев го освои 20 место на Светското првенство во кајак слалом на диви води, до 23 годишна возраст

Две екипи од ОФС Велес во новата фудбалска сезона од Третата лига Југ

Тоше Ончев, трето засилување за РК Бисинов

Зоран Стојановски нов член на РК Бисинов

Тpета победа за одбојкарските ветерани на Велес во лигата на ОФМ

Мартин Димов се врати во матичниот клуб РК Бисинов, сега како суперлигаш

Четири вечери градот живееше со спортските игри Велес 2024 (фото)

Повеќе од 500 учесници по спарно време, истрчаа 5 и 10 км за Рацин (фото)

ОСНОВЕН СУД ВЕЛЕС РАСПИША ОГЛАС ЗА ИЗБОР НА 50 ПОРОТНИЦИ

Основен суд Велес, врз основа на чл.38 ст.3, чл.42 и чл.43 од Законот за судовите и Одлуката бр.02-2158/1 од 10.12.2015 година на Судски совет на Република Северна Македонија (Сл.весник на РСМ бр.219/15 од 14.12.2015 година), а во врска со потребата од избор на судии поротници поради истек на мандатот, на ден 12.07.2024 година, го објавува следниот:

Квалитет на воздухот во Велес


АНКЕТА »

Дали ја пиете водата од природните чешми и бунари?

  • да
  • не
  • како кога
Резултати