Повторно сообраќа експресот од Белград за Солун и обратно

Земјоделци го оштетуваат цевководот од езерото Лисиче до Велес за да си полеваат ниви и појат стока

Финансиска поддршка од Општинскиот Буџет за проектите, кои би обезбеди локалната власт

Градскиот базен изнајмен за 61 илјада денари месечно

Добиени 132 милиони денари со кои ќе се работи на инфраструктура во општината

Патничкиот воз од и за Кочани, ниту дојде ниту појде

Концесијата за риба на езеро Младост истече, полицијата ја чува

Советот одлучи Градскиот базен да се изнајми

ЈКП Дервен доби ново возило за собирање на смет, во вредност 3,2 милиони денари

Колкумина купувачи измами ,,Нефа -мебел,, во Велес


АКРЕДИТИВ ДООЕЛ
Друштво за сметководствени
услуги и финансиски консалтинг.
Тел: 071 390 738; 078 375 014
akreditiv14@gmail.com


АНКЕТА »

Дали имате доволно време да му посветите на Вашето дете/деца?

  • да, за нив секогаш имам време
  • имам многу обврски, тешко се наоѓа
Резултати