Во велешко 40 ученици следат онлајн настава

Петар Печков

Во велешките училишта  40 ученици  следат онлајн настава, по нивно барање, поради оправдани причини, не поради тоа што се позитивни на ковид-19 или се во изолација.

Оваа можнсот да следат онлајн настава е според донесените протоколи  а се оденсува на деца- ученици со хронични болести,  деца ученици  кои имаат родители со хронични болести

Најмногу има во ОУ  Блаже Конески 21 а во средните има четири ученици во Гимназијата Кочо Рацин.

Детален преглед по училишта:

ОУ Панко Брашнаров             6 ученици
ОУ Св. Кирил и Методиј         2 ученици
ОУ Блаже Конески               21 ученик
ОУ Васил Главинов              11 ученици
ОУ Рајко Жинзифов                     нема
ОУ Стојан Бурчевски Буридан    нема
ОУ Лирија                                    нема
ООМУ Стефан Гајдов             1 ученик


 средни

Јовче Тесличков                          нема
Димитрија Чуповски         3 ученици
Коле Неделковски            3 ученици
Гимназија Кочо Рацин     4 ученици

Поврзани »

РОНТИС ВРАБОТУВА ХАУСМАЈСТОР

ДПТ РОНТИС ДООЕЛ Велес, која е дел од Швајцарска мултинационална корпорација активна во областа на фармацијата и производство на медицински помагала има потреба да вработи: Техничар (хаусмајстор) за одржување на надворешна инфраструктура и градина Детали

РОНТИС ВРАБОТУВА ТЕХНИЧАР ЗА ОДРЖУВАЊЕ

ДПТ РОНТИС ДООЕЛ Велес, која е дел од Швајцарска мултинационална корпорација активна во областа на фармацијата и производство на медицински помагала има потреба да вработи: Техничар во оддел за одржување Детали

Квалитет на воздухот во Велес

АКРЕДИТИВ ДООЕЛ
Друштво за сметководствени
услуги и финансиски консалтинг.
Тел: 071 390 738; 078 375 014
akreditiv14@gmail.com


АНКЕТА »

Дали Македонија еден ден ќе биде членка на ЕУ?

  • да, но ќе мине време
  • не,нема да се случи
Резултати