Во првата годинашна акција за крводарување во Градско собрани 73 крвни единици

Заврши пролетното теренско третирање од земја, против ларви од комарци

Во Велес регистрирани првите два случаи на заразени со голема кашлица

Во Велешка болница одбележан 7 април, Денот за здравјето (фото)

Со читање на резултатите од далечина, во велешка болница се надминува проблемот со недостиг на доктори радиолози

Акцијa за бесплатна проверка на здравјето на пензионерите од Велес (фото)

Велешкото обвинителство истражува дали во време на масовната вакцинација против ковид-19, имало случаи на продажба на вакцинални листови, иако поединци не биле вакцинирани

Од срце за животот - изложба посветена на надежта, издржливоста и убавината на давањето (фото)

Понеделник од 12 до 16ч. приватните лекари нема да работат со пациенти, по убиството на колегата матичен доктор од Скопје

Признанија за крводарителите за 17 Март (фото)

Квалитет на воздухот во Велес


АНКЕТА »

Дали се согласувате улицата 8 Септември да биде пешачка зона oд Сармаале до Коњаникот?

  • Цел ден
  • Само во текот на летото во одреден дел од денот
Резултати