Урбана опрема и спортски реквизити во дворовите на училиштата во Башино село и Горно Оризари

Петар Печков

Поставена е  урбана опрема и спортски реквизити во училишните дворови на училиштата во Горно Оризари и Башино Село.

Оваа активност дел од проектот на Центарот на активни граѓани Активо  „Вклучување на жените од руралните средини во креирање на локални политики“ а финансиран од Европската Унија.

Проектот  ги идентификувал потребите на жените во Горно Оризари и Башино село, кои во голем дел биле насочени кон задоволување на потребите на децата во овие рурални места.

Активноста финансиски е реализирана со средства во висина од 200 илјади  денари од Општина Велес.

Поврзани »

Општина Велес субвенционира физички лица од подрачјето на Општина Велес за купен сончев термален и објавува

ЈАВЕН ПОВИК за субвенционирање на физички лица за купен сончев термален колектор за 2020 година Детали

Општина Велес субвенционира физички лица од подрачјето на Општина Велес за купен велосипед и објавува

ЈАВЕН ПОВИК за субвенционирање на физички лица за купен велосипед за 2020 година Детали

АКРЕДИТИВ ДООЕЛ
Друштво за сметководствени
услуги и финансиски консалтинг.
Тел: 071 390 738; 078 375 014
akreditiv14@gmail.com


АНКЕТА »

Како го минувате времето дома во полицискиот час?

  • гледам тв
  • гледам серии на интернет
  • слушам музика
  • читам книга
  • играм игри, карти
  • разговарам на телефон
Резултати