Лани велешани собрале 4,35 тони е-отпад

Во ноемвриската акција собрани 2,9 тони електричен и електронски отпад

ОУ Блаже Конески најеколошко училиште

Есенва од дивите депонии во велешко собрани две илјади метри кубни градежен шут и смет

Велешани на Св. Климент засадуваа садници дрва на голините на Вршник (фото)

Bо подземни садови ќе се собира сметот во централно градско подрачје

Започна сезонското зимско пошумување на ШС Бабуна (фото)

Државниот инспекторат за животна средина ја забрани работата на Варницата

Поделени нови 1,1 илјада жолти и зелени канти за смет и поставени 20 контејнери

Во Центар и на главните сообраќајници сметот ќе се собира по два пати на ден

Ронтис вработува 15 оператори

Швајцарската мултинационална компанија активна во областа на фармацијата и производство на медицински помагала РОНТИС, заради зголемување на својот постоечки капацитет во фабриката во Велес, има потреба да вработи:

15 (петнаесет) Оператори во производствоАКРЕДИТИВ ДООЕЛ
Друштво за сметководствени
услуги и финансиски консалтинг.
Тел: 071 390 738; 078 375 014
akreditiv14@gmail.com


АНКЕТА »

Дали е потребно забрана за користење на мобилни на наставата во училиштата?

  • да
  • не
Резултати