И со пет , шест, десет ученици во одделение, училишта побарале онлајн настава

Во одделенија во Велес во основно учат и по два, три ученика, во средно и по 7-8, каква настава за нив

Учебна година почнува комбинирано, до трето и малите паралелки со настава, останатите он лајн но не се прецизира кога стартува

Избери квалитет, избери традиција - Техничко-технолошки факултет Велес при УКЛО Битола

Педесет слободни места за прва година на Техничко- технолошки факултет во Велес

Во прво одделение во велешко, пријавени 444 ученици

Во велешките средни училишта во прва година се запишаа 464 ученици

Во вториот уписен рок во четирите велешки средни училишта запишани се вкупно 61 ученик

Во првиот уписен рок во четирите средни училишта запишан 371 ученик во прва година

Се помалку ученици во велешките училишта, годинава завршија 124 помалку од лани

АКРЕДИТИВ ДООЕЛ
Друштво за сметководствени
услуги и финансиски консалтинг.
Тел: 071 390 738; 078 375 014
akreditiv14@gmail.com


АНКЕТА »

Дали состојбата со ковид-19, го промени начинот на живот кај Вас?

  • да
  • не
Резултати